имам алфа 145 1.6боксер с клима... проблема е че започна да ми харчи повече , а да върви по малко ... някакви идей??? мислех да сменя въздушния филтрър но не съм много сигурен че ше се оправи боксиорката.... помагайте !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
помагайте колеги !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщениеколеги помагаите, на бензин ме мога да паля като чукна по резервара и запалеа като варти некои на стартера,100% ли си е заминала бензиновата помпа или може да е отнещо др птоблема
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениея го драсни пак ама по-четливо
Comment
-
Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщениеПри боксера май помпата тръгва да подава гориво със завъртането на ключа и стартера а не като дадеш на контакт
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНе бива де Ви съмнява!Помпата тръгва едва като се завърти стартерът.Тогава се подава напрежение и на инжекторите.....
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНе бива и да се говорят глупости!166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment